Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Çamyar: “Engelleri Birlikte Aşacağız”
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin organize ettiği kahvaltı programında engelli vatandaşlarla bir araya gelerek, engelleri birlikte aşacaklarını belirtti..

Çamyar: “Engelleri  Birlikte Aşacağız”

Engelli vatandaşlardan gelen taleplere her zaman kulak vereceklerini söyleyen Başkan Çamyar, engellileri asla toplumdan ayrı tutmadıklarını, onların hayatını kolaylaştırmak için başta yasal düzenlemeler olmak üzere birçok çalışma yürütüldüğünü ifade etti. Çamyar şöyle devam etti.

 ‘Engelli vatandaşlarımız için lavabo ihtiyacını gideriyoruz”’
 
Türkiye genelinde olduğu gibi Ünye’de de engellilere yönelik çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Başkan Çamyar, engelli vatandaşların en büyük sıkıntı yaşadıkları lavabo ihtiyacına çözüm bulduklarını belirterek, “Cumhuriyet meydanını kullanan arkadaşlarımız açısından o bölgede lavabo ihtiyacıydı.  Biz bu çerçevede yer arayışına hız verip belediyemizin altında sizlerin de çok uygun olduğu bir yer temin etmek suretiyle bu ihtiyacınızı gerçekleştiriyoruz.”

“Orta refüjlerde bulunan çitf yönlü su kanallarını tek yönlü yaptık”

Aynı zamanda sizlerin en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi olan, orta çarşıdaki orta refüjde bulunan ve sizin araçlarınızın geçerken devrilmesine neden olan su kanalıydı. Bununla ilgili düzenlememizi bitirdik. Trafiğe de kapalı o cadde de rahat şekilde aracınızı kullanabileceksiniz.

“karayolları girişlerinde bulunan 16 rampada düzenleme yaptık”
 Kara yoluna iniş çıkışlar noktasında da bu zamana kadar yaklaşık 16 tane rampayı tamamen elden geçirdik. Araçlarınız devrilmeyecek bir şekilde inmesi ve çıkması noktasında dizayn etmiş olduk.

“Dönemin başkanı sıkıntı yaşamıştı”
Engelli vatandaşların talebi olan şoför ihtiyacının, daha önceki dönemin belediye başkanı tarafından aceze yardımlarından karşılanması sonucu prosüdür hatası yaşanıldığını belirten Çamyar, aynı sıkıntıyı yaşamak istemediklerinden dolayı bu talebe cevap veremediklerini, bundan sonra ancak, kendi belediye bünyelerinde şirket elemanı olarak o kişileri istihdam edip,  sosyal politika gereği bir başka yerde görevlendirme noktasında yasal sıkıntının kendilerinde olmadığının ifade edildiğini söyledi.
Çamyar, “İnşallah yakın zaman dilimi içerisinde o sıkıntıyı da çözmüş olacağız. Sizin hayatınızı kolaylaştıracak olan taleplerinizi elimizden geldiği çerçeve içerisinde çözme gayretindeyiz.” Şeklinde konuştu.
 Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Dursun Ali Akın da Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a kendilerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederek programı sonlandırdı.
Kahvaltı programıyla Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık ve dernek
 üyeleri katıldı.




Bu haber 1933 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI